„Am greșit cu toții! Ne punem la masa discuțiilor”

By | May 13, 2022

Articol de GSP – Publicat joi, 12 mai 2022 22:24 / Actualizat joi, 12 mai 2022 22:53

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, admite că au fost luate decizii greșite în acest sezon, dar susține că va merge în continuare pe mâna lui Laurențiu Reghecampf. 

Reghecampf nu i-a iertat pe Ivan și Bancu: „Nu am fost profesioniști! Asta nu e de scuzat”

CSU Craiova – Sepsi 0-1

Reghecampf nu i-a iertat pe Ivan și Bancu: „Nu am fost profesioniști! Asta nu e de scuzat”

Mihai Rotaru, după Craiova – Sepsi: „Am greșit cu toții!”

„Foarte mare tristețe, e o decepție foarte mare când pierzi ambele obiective. Trebuie să ne apucăm de muncă din seara asta. Eu văd meciurile ca un suporter, nu ca analist. S-au gestionat foarte prost anumite situații în atac. Ivan a avut o șansă mare, la fel și Markovic, Baiaram. 

Ca bani nu ne afectează, dar ca glorie, da. Identitatea unei echipe este dată de trofee. Va fi un venit neîncasat dacă nu ajungem în Europa.

Niciodată nu iau decizii la cald, nu începem să aruncăm imediat cu păreri. Laurențiu a început o treabă, trebuie să vedem unde am greșit, pentru că am greșit cu toții în acest sezon, asta e clar. Anul viitor trebuie să începem sub alte auspicii. Acum facem o analiză, ne punem la masa discuțiilor și trebuie să încercăm să ne calificăm în preliminariile Conference League”, a spus Mihai Rotaru, la „Digi Sport Special”.

Mihai Rotaru, despre viitorul lui Laurențiu Reghecampf

Întrebat dacă Laurențiu Reghecampf va fi înlocuit la vară cu Mirel Rădoi, conform unei informații publicate de Fanatik, Rotaru a spus: „Povești de seară! A, asta nu înseamnă că Mirel Rădoi nu poate fi următorul antrenor peste un an, peste doi ani, peste trei luni. Dar nu am luat în calcul așa ceva, nu s-a pus problema”.

See also  Uciderea jurnalistei Shireen Abu Akleh: Comunitatea internațională cere o anchetă independentă : Europa FM

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Cristi Balaj, despre jocurile de culise din lupta CFR Cluj vs FCSB: „De ce să ne ascundem? E o realitate!”

EXCLUSIV Cristi Borcea și Vladimir Cohn au căzut de acord în privința siglei lui Dinamo: „Simplu și la obiect”