Bizarre eerste trailer voor ‘Thor: Love and Thunder’!

By | April 19, 2022


Over zo’n drie maanden verschijnt Thor: Love and Thunder in de wereldwijde bioscoopzalen en al een tijdje keken de fans van het Marvel Cinematic Universe uit naar de eerste trailer. Deze staat nu online en kun je hieronder bekijken!

In Thor: Love and Thunder keert Chris Hemsworth uiteraard terug als de Herald of Thunder. Het is alweer de vierde MCU-film over het personage. Dit keer zien we echter nog een Thor. Natalie Portmans Jane Foster groeit namelijk uit tot Mighty Thor.

Daarnaast is er ook een nieuwe schurk: Gorr the God Butcher van Christian Bale. En dan zijn er uiteraard ook bekende personages als Valkyrie (Tessa Thompson), Sif (Jaimie Alexander), Grandmaster (Jeff Goldblum) en Peter Quill / Star-Lord (Chris Pratt) die Guardians of the Galaxy zal leiden in de film.

Trailer Thor: Love and Thunder
Enkele weken voor de release voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness heeft Marvel Studios nu de trailer voor de film van regisseur Taika Waititi online gezet. Hij schreef het script samen met Jennifer Kaytin Robinson.

Vanaf 7 juli moet Thor: Love and Thunder in de Nederlandse bioscoopzalen te zien zijn. Eerst krijgen we vanaf 4 mei de tweede Doctor Strange-film te zien.

See also  Edoardo Tavassi/ Sarà eliminato da L'Isola dei Famosi? Guendalina lo sta penalizzando..