Έμεινε σε απόσταση βολής η ΑΕΚ

By | April 19, 2022

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία των play off της Super League, μετά και την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής.

Βαθμολογία Super League – play off: Σαν να μην έγινε αυτή η αγωνιστική. Εύστοχα το είπε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, καθώς τίποτα δεν άλλαξε.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε το +11 από τον ΠΑΟΚ, αφού αμφότεροι έχασαν, ενώ στη μάχη της Ευρώπης όλα έμειναν ως είχαν. Ο Άρης με τη νίκη του βρίσκεται στο +2, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ακολουθούν.

Τη Μ. Δευτέρα (18/4) η Ένωση βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Ωστόσο, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στα play off. Πέρασε από τους «Ζωσιμάδες», όπως είχε κάνει και στην κανονική διάρκεια, και έπιασε ξανά τους «πράσινους». Υστερεί στην ισοβαθμία πάντως.

Επομένως, ο δεύτερος γύρος θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως έχει φανεί έως τώρα, λεπτομέρειες χωρίζουν τις τρεις ομάδες που διεκδικούν τα δύο ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Υπενθυμίζεται πως υπάρχουν δύο σενάρια που βγάζουν μόνο τρεις ομάδες στην Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Το ένα είναι να πάρει το Κύπελλο η Λαμία. Μοιάζει ουτοπικό αυτό επομένως πάμε και στο δεύτερο. Αυτό είναι να βγει 5ος ο Παναθηναϊκός, αλλά να κατακτήσει εκείνος το Κύπελλο. Σε διαφορετική περίπτωση και η τέταρτη θέση οδηγεί στο Conference League της επόμενης σεζόν.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των play off

Κυριακή 17/4

Άρης – ΠΑΟΚ 1-0

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0

Μ. Δευτέρα 18/4

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 2-3

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των play off

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

See also  जानिए आज के दिन का इतिहास और महत्व

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Παναθηναϊκός – Άρης

Βαθμολογία Super League play off

Έμεινε σε απόσταση βολής η ΑΕΚ Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία των play off της Super League, μετά και την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής. - Optigames